Pages

18 Eylül 2011 Pazar

Kışa Hazırlık Başlasın Öyleyse


Yeni evimde yeni odamın en seveceğim köşesinin hazır olması için bir hafta bekledim, ancak değdi. Bana benliğimi kazandıran onlarca yüce insandan, benim için çok önemli sözler söyleyerek önüme çıkan yollardan birini seçmek yerine kendi yolumu çizmem gerektiğini bana öğreten o büyük insanlardan 3 aydır ayrıydım. Şimdi hepsi yerlerini buldular yanı başımda.

Uykularım kaçtığında, içimden coşkular taştığında, ağlayacak gibi olduğumda o altı çizili sözleriyle beni teselli edecek ya da yerin dibine sokacak bu insanlar yine. Çoğu insandan fazla değer veriyorum hepsine. (iki anlamı da geçerli cümlenin.) Hepsi beni daha da büyütmek için şimdi karşımda bekliyorlar yine. Kimisine fazla gelebilir; çoğu da bu sözleri ailesi, arkadaşları, sevgilileri için kullanır, hatta bazısı hiç düşünmez bile; büyümeden yaşlanır onlar çünkü. Ancak benim için önemli bunları söyleyebiliyor olmak. Kitaplarla konuşmak da çoğu zaman en güzeli.

Şimdi bu kış buralar buralardan taşacak, kendimizi dünyanın en mutlusu zannederek uyandığımız o şanslı sabahlar, artık keyifle ve aynı şansla geceye bağlanacak. Dizilerle, filmlerle keyifler yapılacak, herkes dilediği yalnızlığına burada bir köşede ulaşabilecek. Birlikte olacak hem de, o yüzden hevesliyim çok.

Bu arada... Belki de hayatımın en güzel hafta sonunu geçirdim. Kimseler bilmiyor ama ben o adımı attım artık. :*

6 Eylül 2011 Salı

Beni Sadece Oyala Tanrı!


(bu bir saat dibi)

Yaş 25, bakıyorum da en salak zamanlarım en mutlu ve memnun zamanlarıma denk geliyor. Yanlış işte, şimdiye dek olanlar yanlış! Belki de biz kayıp bir zamanın çocukları olarak doğru memnuniyetleri bulabilmek için bu yaşımıza kadar beklemeliydik. İşte o zaman geçiyor, ortalık duruluyor, sakinliyor ve memnuniyete ulaşmanın keyfini çıkarıyoruz şimdi şimdi. Belki doğru olan yine bu değil, belki doğruyu beyin ölümümüz gerçekleşene kadar hiçbir zaman göremeyeceğiz; ama ona yaklaştığını hissetmek, o her zamankinden farklı olduğu için gerçekçi ve en önemlisi doğru görünen yanılgıyla kendini yumuşak müzikler eşliğinde salınırken bulmak güzel.

Bir sürü insandan önce kendime borçluyum bunu.

Sinirimin, telaşımın ve heyecanımın hiç geçmeyeceği, geçiremediğim de bir gerçek bir yandan. Aman...


2 Eylül 2011 Cuma

Boru Öttürmüyoruz Burada!


Bence bu kadar zaman fazla. Her tatil de herkese bu kadar uzun olmayıversin canım, aa!


Related Posts with Thumbnails