Pages

5 Mart 2010 Cuma

Çok Sarhoştum Hatırlamıyorum!

Yazdığım ve oraya buraya sıkıştırdığım yazılarımı buluyorum bu sıra. O yüzden şimdiki hislerimle karıştırılmasın. Zira hislerim hiçler şimdi. Hehe :)

Not: Bazı yerleri sansürlüyorum, merak eden gelir bakar. :)

Elektronika İnsanlar 20.11.2009 22:19 Joker

Yalnıızken önemsenmiyor musun, yoksa ilgi odağı mı oluyorsun? Neyden memnunsun, hangisi seni kahrediyor? Herkes mi yobaz(!), var mı yoksa benim gibisi burada da? İçimden gelen mi bu yalnızlık, bana dayatılan mı? Sarhoşluk mu unutmak için yardımcı olan; yalnızken hep mi sonuna kadar mı algısız olmalıyım, ya da bu algımın açık olduğu bir an mı? Ne saçmalıyorum? Yazmak için düşünmek lazım, bense düşünemiyorum. Yalnız, içiyorum, yalnız içiyorum, içim huzursuz, öylece gidiyorum.

Çizmek, kesmek, yapıştırmak, görmeyi bırak, bakmak bile uzak bana şu anda. Kime, neye güvensem, nerede dursam, nereye uzansam, kimin elini tutsam? Binlerce boş omuzdan hangisine koysam sarhoş kafamı? Yok, daha sarhoş değilim. Ama olunca bir ihtiyaç gibi işte. Zevk almadığım bir yalnızlık bu, evet benim seçimim. Şu anda Kutay'la olabilirdim, ya da Simge'yle, ya da Buket'le. Ama ben yaşayanla, bu paragöz dünyanın kölesiyle, belki de en taş kafalısıyla, en yontulmayanıyla olmak istiyordum. Olmuyor işte, olmuyorsa da al, yalnızım.

Tam şu anda tam burada izlemek isterdim Grave Of The Fireflies'ı. Oha ağlamak istiyorum. Beeni gerçekten ağlatacak, ağlamaya değecek olaylar görmek istiyorum. Küçük bir kızın öldüğünü, toz olduğunu görmek istiyorum. Onun yerine koymak istiyorum kendimi. Bugün zaten ölmek istiyorum, onu geç de, aman neyse işte. Fotoğraf çekmek istiyorum, çok karanlık. Flaş ise en sevmediğim. Gizlenen güzellikleri pis ışığıyla ortaya çıkarıp anlamşazıstırıyor. Evet, yanlış yazmaya başladım 5. shottan sonra. Napıyorum ben ya? Oha nerdeyim? Bu insanlar napıyor? Neden bu hareketler? Oha Oha! Ben unutmuşum hepsini. Aşık olduğumda en çok yaptıklarımı, gerçekten haz aldıklarımı yapmıyorsam aşık değil miyim gerçekten? İğrenç bir parfümün var pis herif. Yok artık aşığım tabii ki. Şu anda aptal insanlara içki dağıtan aptal bi sevgilim var ve ben nasıl olursa olsun onun burada olmasını istiyorum.

0 Yorum:

Related Posts with Thumbnails