Pages

7 Mart 2010 Pazar

Çok Sarhoştum Hatırlamıyorum! (son)

Yazdığım ve oraya buraya sıkıştırdığım yazılarımı buluyorum bu sıra. O yüzden şimdiki hislerimle karıştırılmasın. Zira hislerim hiçler şimdi. Hehe :)

Not: Bazı yerleri sansürlüyorum, merak eden gelir bakar. :)


Elektronika İnsanlar 20.11.2009  gecenin ilerleyen dakikaları-Joker



Sabah ilaç aldım ve saaroş oldum, hastanelik olursam kendimi affetmem. Haha ucum biterse çok komik olucak.(uçlu kalemle yazıyorum) ...

Dağılın ey insanlık, boşaltın sokakları, sevgilimle dönmek ve gülmek istiyorum. O hala benim sevgilim mi bilmiyorum, ama şu an burda da olsa... Daha iyi seçeneğim olmadığı için mi onunlayım, yalnızlıktan korktuğum için mi? İkisi de değil s.kerim insanları, en iyisi içime böyle işleyemez. Düşüncelerimin önüne bu kadar geçiyorsa bu insana aşığım ben. Yalnızlıktan korkmuyorum, çok yalnız ve mutlu anlarım oldu. Yalnız kalacağımı da düşünmüyorum. En kötü ihtimal... Var ama orada bi yerde beni anlayacak insanlar. Umrumda mı? S.kerler.

Of kaçta kapanır bu mekan?... Bu kadar üzmesine rağmen. Kim üzmez ki zaten, kendimi bulmam lazım üzülmemek için. Bir ben daha yok oysaki. O zaman daha iyi olması için uğraşıp daha iyisini yaşayalım be sevgili.

Kızlar ne yaparsa yapsın dans oluyor, etkileyici ve seksi görünüyor; erkeklerinki ise ayak uydurmaktan ya da buna çabalamaktan ve çirkin görünmekten öte gitmiyor. Gerçek blues dinlesem ve dans etsem napar acaba Barış? Sırf yanımda olduğunu göstermek için o da mı dans eder, yoksa beni ordan çekip çıkarmaya mı çalışır? Hehe kendi sevgilimin tepkisini kestiremiyorum. Ne biçim bi hayat. 



Cidden sarhoş oldum. Burdan nasıl kalkıcam hiç bilmiyorum. Tuvalete bile gidemiyorum eşyalarım çalınır diye. Eşyalarımı alsam içkim çalınacak. haha lanet olsun altıma mı işesem? Yok artık, iyice saçmala. Çok iğrençsin umarım yaklaşmazsın.

0 Yorum:

Related Posts with Thumbnails