Pages

7 Mart 2010 Pazar

Çok Sarhoştum Hatırlamıyorum! (3)

Yazdığım ve oraya buraya sıkıştırdığım yazılarımı buluyorum bu sıra. O yüzden şimdiki hislerimle karıştırılmasın. Zira hislerim hiçler şimdi. Hehe :)

Not: Bazı yerleri sansürlüyorum, merak eden gelir bakar. :)


Elektronika İnsanlar 20.11.2009  gecenin ilerleyen dakikaları-Joker


Kendi yazdıklarımı mı okuyamıyorum? Haha çok eğlenceli ama. Bir damla bile ziyan etmedim. Bir an bile kendimden şüphe etmedim. Sen benden şüphe ettiysen o senin hayvanlığın. O okulda 3 sene boyunca böyle bir çirkinlik görmedim ben. Hep insancaydı tartışmalarım. En azından toplum içinde olanlar. Yok hak etmiyorum bunu hayatıma yerleştirmişken birden değiştirmeni. Oha, en ağır tartışmaları bile konuşmaya çevirebilmiş bana sen neler yapıyorsun? Lanet olsun. Ne yapıyorum, kiminleyim, kiminle konuşuyorum. Kime, neye lanet ediyorum. Soru işareti koyulacak yerlere koymuyorum, ışıksızlık beni iyice sarhoş ediyor.

Keşke kafamda bir hikaye olsaydı. Kim bilir nerelere giderdi bu haldeyken?

E bu sadece bi klima! Neden fotoğrafını çektiler? Ne yaptım ki klimaya? Oha şu anda... Oha insan gibi hissetmiyorum. Serhat'a sormalıyım kimdi o şair, yazar her ne boksa. Soruyorum. Sordum bakalım, bir zamanlar bana değer vermiş arkadaşım bana cevap verecek mi? Vermezse canı sağolsun, verirse de sağolsun.

Vay, insanlar çoğaldıkça bilincim kapanıyor. Burdan gitmeliyim sanırım. Oha, koca şişeyi bitirdim. Kusar mıyım? Naparım? Sevgilime gidip onu istediğimi söylemeliyim. O beni istemiyorsa, çekip gitmeli, istiyorsa onunla olmalıyım. Evet, bu kadar muhtaç olmalıyım.

A şu herif Deha'ya benziyo, o olabilir mi? Yok, olsa tanırdı. Ohoo o evlenip evinin aadamı bile olmuştur, kimden bahsediyorum.

Anlıyorum ki elektronik müzik herkes için. En kırosu da en ciksi de hopluyor bu müzikte. Ben bile ritim tutuyorum, bu büyük bi şey. Haha hem insanlık hem benim için büyük bir adım.

Seni seviyorum Barış. Tek isteğim başkalarını düşünmeden geçireceğimiz o muhteşem günler. Apayrı insanlar olsak da o muhteşem günler bizim için. Yanımda olmalısın. Oha çok gevşemiş durumdayım. Zaten düşünemediğim o küçük beynim ...

0 Yorum:

Related Posts with Thumbnails