Pages

5 Mart 2010 Cuma

Çok Sarhoştum Hatırlamıyorum! (2)

Yazdığım ve oraya buraya sıkıştırdığım yazılarımı buluyorum bu sıra. O yüzden şimdiki hislerimle karıştırılmasın. Zira hislerim hiçler şimdi. Hehe :)

Not: Bazı yerleri sansürlüyorum, merak eden gelir bakar. :)


Elektronika İnsanlar 20.11.2009  gecenin ilerleyen dakikaları-Joker
Binboğa'nın logosunun boğa olduğunu görmemiştim, ahaha, boğa bana sırıtınca gördüm. Fakat bu işte bi terslik var. Ya şişeyi çok dar yapmışlar ya da logoyu çok büyük. Şişenin bi tarafını çevirdiğinde logoyu tamamen görmelisin bence. Böyle çevirerek bakılmaz logoya. Bunu Binboğa'ya yazıcam, büyük hata. Fotosunu çekeyim, haha. (bundan sonrasını İngilizce yazmışım, çeviriyorum, saçmayım, aksanlı okuyunuz)



Evet, karanlık benim sevdiğim. Ne yapılmalı? "Yapılacak bir şey yok" Godot'un başlangıcında olduğu gibi. Ahaha bana şizofren dediler. İngilizce yazmam sarhoş olduğum anlamına geliyor. Ahaha eski günlerdeki gibi. Eskiden olduğum gibi sarhoşum. Of Gülay, beni gerçekten ve tamamen anlamasını istiyorum. Şişeyi bitiremeyeceğim sanırım. Sanırım yavaşlamalıyım, kulaklarım yanıyor. Ahahah Sarhoş olurken yazıyorum. Şu ölürken yazan şair ya da yazar gibi aynı. Kim olduğunu hatırlamıyorum. Hatırlamalıyım, hatırlamalıyım. Kanının sürekli aktığını falan anlatıyordu. Eğer intihar edersem ben de aynısını yapıcam. İnsanlığa faydası olsun diye ölümümü videoya alıcam ve yazıcam. 


Ahaha şu kızlar. Hey evet ben yalnızım ve siz değilsiniz. Korkmayın size zarar vermem, gazım dışında. Oha tam çıkmadan içeri sıkmalıyım. Ama sonra ne olur, nasıl tepki verirler göremem. İzlemek güzel olurdu ama izleyemem. Oha beynimi durduramıyorum. Durdurmalıyım. Bakma, düşünme, yazma, sadece iç ve Cheshire Cat gibi gülümse. Onu cidden seviyorum. Hikayedeki en deli karakter o. Burası gittikçe kalabalıklaşıyor, ve başka bi yere geçmem gerektiğini söyleyemez kimse bana. Odanın kraliçesiyim. Burası benim köşem ve gerçekten rahatım. Oh çok şükür, nefes almalıyım.

0 Yorum:

Related Posts with Thumbnails