Pages

28 Mart 2010 Pazar

Çek Çıkar Beni Klozetten

Uzun süre sonra yine, öleceğimi düşündüm bu sabah. Telaşlandım çok, seni bir daha görememekten korktum. Midem vardı sadece. Yanıyor, kaynıyor, bulanıyor, büyüyor ama büzülüyor. Kusuyorum, kusmuğumu görüp yine kusuyorum. Sinirle başladı aslında. Kötü sohbetler dönünce benim sinirlerim bozuluyor, hemen mideme vuruyor. Bu da bana kattığın hastalıklardan biri işte.

İyi olmak istiyorum yeniden, yataktan çıkabilmek, yemek yapmak, işe gitmek, yazı yazmak istiyorum. Enerjim tükendi 12 saat içinde. İyi olmak istiyorum be of, düşüncelerim iyiye kaysın ki mideme vurmasın pislikler, ağzım boşlukla dolmasın. Sen de iyi ol bebek, hepimiz kurtulalım hastalıklarımızdan. Düzgün düşünüp acıyla zevke gelmeyelim. Bi baksana elimizde ne büyük umutlar, şanslar var.

İyi olalım, gidelim. Ben söyledim aileme, "benden umudu kesin" dedim, "kariyer, para umrumda değil, bunu bilin." Bilemediler, ama bilecekler. Bir defa yaşıyorum çünkü. Şimdi kötüyüm, üzgünlüğüm midemde kaynayıp içimi yakıyor, ama kusuyorum işte, çıkarıyorum. Umut var; iyi olalım, gidelim.

0 Yorum:

Related Posts with Thumbnails