Pages

19 Mart 2010 Cuma

A-a His Düğümlenmesi


Hiçbir şeyden bir şeyler yaratmak? Yoktan var etmeye yeltenmek? Hayalleri gerçekleştirmek? En iyine sarılıp, "çok güzel olabilirdi" diye rüyaya dalmak? Neden olmasın o zaman? Dış etkenler? Ah söyleyip duruyorum dünyanız umrumda değil. Benim de koca bir dünyam var, yeter yaşamaya; gerektirdikleri de az zaten. Dilenerek geçecek pis bir hayat o zaman? Evet bunu arzuluyorum. Sende bu dil bende bu sevimli surat varken... Yaşamak zor değil. Ama...

Kocaman bir AMA!

Bir çok şeyin imkanına inanıyorum da şu aşk ve nefretin bir arada bulunmasına inanamıyorum. Sevgisiz aşk sorunsalı bu. Çok garip. Göğsün yanıyorken sırtının buz kesmesi gibi. Tek bir bedende ikisi aynı anda nasıl barınıyor? Tek bir beyin bir kişiye nasıl nefretiyle aşık kalıyor? Sempati mi, acıma mı? Ama aşk, orası kesin, ve o kocaman nefret bulutu acılardan örülü. Haklıyız hepimiz kendimizce. Daha fazlasıyla gelmeye gerek de yok. Sinirlerim bozukmuş, ilaç kullansam nolacak sanki? Uyumak istemiyorum sürekli, bayık olmak istemiyorum. Ama bunu çözebilmeliyim. Sevgimi geri getirmek istemiyorum ama bu kocaman çelişkide kalmak yoruyor. Nefret sarmaşığıyla kaplı kocaman bir duvar aşkım.

Biraz araştırmalıyım, bu his çok yabancı. Umarsız aşık olmaz. Takıntı olsa anlardım, deneyimliyim. Ama yok çok şaşırıyorum. Her şeyimsin, senden nefret ediyorum. Ahahaha çöz beni.

0 Yorum:

Related Posts with Thumbnails